2021-03-03 07:47:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Apróságokon összekapni kár, hallgatni jobb volna

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint cselekedeteidben a szokásosnál is nagyratörőbb lehetsz. A reményeidet azonban nem ártana egy kissé kordában tartani. Ne akard idő előtt kitúrni a helyéből a magasabb pozícióban lévőket. Várd meg, míg elérkezik a te időd!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hidd el, nincsenek megoldhatatlan problémák. A legtöbbet amúgy is magának kreálja az ember, és nagyon görcsösen tud is ragaszkodni hozzájuk. Ma az elengedés szolgálja a legjobban az érdekeidet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hol túl nagyvonalúan, hol meg túl zsugorian bánsz a pénzeddel. Ezért a párod esetleg kiszolgáltatva érezheti magát, ha te vezeted a családi kiadásokat. Beszéljétek meg közösen minden hó elején a pénzügyeket!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpióba lép. Jobban meg kellene fontolnod, mit mondasz, hogyan fejezed ki magad. A hallgatóságod ugyanis hajlamos lehet a túlérzékenységre, és arra, hogy valamiképpen félreértsenek téged. Apróságokon összekapni kár volna, hallgatni jobb volna.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Folyton ellentmondásos helyzetekbe keveredsz. Te talán úgy érzed, hogy sokan bántanak, provokálnak, de valójában te is szeretsz kihívóan viselkedni. A lelki fejlődésednek azonban nem tesz jót ez a kényszeres harc.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Gondolataid folyton elkalandoznak, nem is tudsz úgy tevékenykedni, ahogy szeretnél, ahogy azt szabályosnak és elfogadhatónak tartanád. Ám nem minden a szabály: ma engedj meg magadnak több szabadságot, lazítást!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Akkor tudsz igazán elemedben lenni, és kibontakozni, ha barátságosnak érzed azt a légkört, ami körülvesz. Valaki nemcsak a szavai vagy a tettei miatt lehet különösen antipatikus neked, hanem valahogy a kisugárzása miatt is. Hallgass a megérzéseidre, és legyél óvatos vele!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpióba lép. Túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenned a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A munkahelyi népszerűségedet annak köszönheted, hogy sok nehéz helyzetet humorral oldasz meg ott. Ami a kollégáidat felvidítja, a társadat sajnos lassan inkább dühíti. Nem viccelődhetsz mindenen. Van valami, amit komolyan kellene venned.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te általában szereted kézben tartani az eseményeket, az irányítást. Ám van olyasmi, amire csak az idő adhat megoldást. Már, ha a legjobbat akarod magadnak, mert azt bizony ki kell várnod, és magadban is meg kell érlelned.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szereted a kreativitást, kihívást jelentő feladatokat. Ugyanakkor szorongást érzel, ha nem vagy biztos mindenben, amit csinálsz. Ezt a kettősséget úgy tudod csak feloldani, ha időről-időre te magad kérsz új lehetőségeket.


Halak: II. 19. - III. 20.

Hiába minden érv, valamiben érzed, hogy az intuíciódra kellene hallgatnod. Jobb, ha kihátrálsz ebből a szituációból, mert a megérzéseid nem tévednek, tényleg óvatosnak kell lenned.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: